Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

Συναγερμός στην Ευρώπη: Πέρασε τα σύνορα αρχιεκτελεστής του ISIS με 400 πιστούς στρατιώτες

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη μετά την πληροφορία ότι Κοσοβάρος τζιχαντιστής πέρασε τα ευρωπαϊκά σύνορα μαζί με 400 πιστούς στρατιώτες του!


Οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς ο Lavdrim Muhaxheri, πρώην στρατιώτης του ΝΑΤΟ και νυν εκ των εκτελεστών του ISIS, διαθέτει έναν ολόκληρο στρατό, τον οποίο συντηρεί με κονδύλια που προέρχονται από την εμπορική δραστηριότητα του τρομοκρατικού δικτύου, με αντάλλαγμα τις πολεμικές του ικανότητες.

Το 2012 αναχώρησε με τον στρατό του για τη Συρία, όπου δραστηριοποιήθηκε έντονα τόσο σε επίπεδο μάχης, όσο και σε επίπεδο προπαγάνδας. Συγκεκριμένα καλούσε μέσω βίντεο τους Αλβανούς να ασπαστούν την τζιχάντ. Έχει επίσης ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος αποκεφαλίζει έναν άντρα, αλλά και ένα βίντεο που τον δείχνει να σκοτώνει με ρουκέτα έναν κρατούμενο.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 τον Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον ανακήρυξε «διεθνή τρομοκράτη».
Σύμφωνα με τις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες ο Lavdrim Muhaxheri με τους στρατιώτες του επέστρεψαν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες, αλλά είναι ακόμη άγνωστο που βρίσκονται και που σκοπεύουν να φτάσουν.
  imerisia.gr
29/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin