Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Συνάντηση του απεσταλμένου του ΟΗΕ για τη Συρία με την ομάδα Τραμπ

Ανθρώπους της ομάδας του νεοεκλεγέντος Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να συναντήσει ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία Στάφαν ντε Μιστούρα προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση στη Συρία.


«Το σχέδιο είναι να συναντήσω κάποια άτομα γύρω από την ομάδα του (νεοεκλεγέντος) προέδρου Τραμπ», είπε ο ντε Μιστούρα σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι οι συναντήσεις θα κανονιστούν στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.

Ο ντε Μιστούρα ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ κεκλεισμένων των θυρών χθες το απόγευμα (τοπική ώρα) και είπε ότι θα παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Τρίτη. Ο ίδιος δεν διευκρίνισε ποια άτομα από την ομάδα του Τραμπ θα συναντήσει και πότε.

Ανέφερε πάντως ότι έχει μερικές ιδέες για το «πώς η ομάδα τού (νεοεκλεγέντος) προέδρου Τραμπ θα μπορέσει να δει τη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας με πολύ αποτελεσματικούς τρόπους».
 zougla.gr
9/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin