Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

Νέος γύρος χιονιά από τα ξημερώματα - Προσοχή στον παγετό τις επόμενες ώρες

Ανάπαυλα θα κάνει τις επόμενες ώρες ο χιονιάς στην Αττική, αλλά μόνο για λίγο, αφού η κακοκαιρία με τα χιόνια θα συνεχίσει να δείχνει τα δόντια της από τα ξημερώματα της Παρασκευής και το Σάββατο, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Εκτός από την Πάρνηθα, όπου εξακολουθεί να χιονίζει, τις τελευταίες ώρες στην Αττική έχουν υποχωρήσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ο χιονιάς έχει μετακινηθεί προς τη Φθιώτιδα, την Ανατολική Θεσσαλία και την Βόρεια Εύβοια.

Προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στα βόρεια προάστια -κυρίως στην Πεντέλη, αλλά και στην Πάρνηθα, όπου ο δρόμος παραμένει κλειστός από τις ταβέρνες και πάνω. Έως αυτή την ώρα είναι ανοιχτοί όλοι οι κεντρικοί οδικοί άξονες στην Αττική και τα προάστια, ωστόσο, ο φόβος για τις επόμενες ώρες είναι να προκληθεί παγετός, αφού η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά κάτω από το μηδέν.

Μάλιστα, η αισθητή θερμοκρασία -δηλαδή αυτή που νιώθουμε- θα είναι αρκετούς βαθμούς χαμηλότερα από αυτή που θα δείχνει το θερμόμετρο.

Έως τώρα, οι υπηρεσίες των δήμων και των περιφερειών έχουν ανταποκριθεί στις ανάγκες που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και είναι χαρακτηριστικό ότι στα «επικίνδυνα» σημεία όπως στην Πεντέλη έχουν διανεμηθεί επαρκείς ποσότητες αλατιού, ενώ εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin