Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Αντιδρούν Ρόδος και Κάρπαθος για την εξαίρεσή τους από τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ

Την αντίθεσή του στην τροπολογία της κυβέρνησης για την αναστολή αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, που πρόκειται να ψηφιστεί την Τετάρτη από τη Βουλή, εκφράζει με ψήφισμα που εξέδωσε στη συνεδρίασή του το περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου.


Η τροπολογία, η οποία εξαιρεί από τη μείωση τη Ρόδο και την Κάρπαθο, καθώς και όλα τα νησιά των Κυκλάδων, κρίνεται από το περιφερειακό συμβούλιο ως απαράδεκτη, απαξιωτική, διχαστική και προσβλητική για το σύνολο των νησιών του νοτίου Αιγαίου, ζητώντας από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.

Το περιφερειακό συμβούλιο επανέρχεται στην πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση του για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του νοτίου Αιγαίου, χωρίς εξαιρέσεις, αποκλεισμούς και διχαστικά διλήμματα, και καλεί τους βουλευτές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να μη νομιμοποιήσουν πολιτικούς τακτικισμούς που εμπαίζουν και διχάζουν τα νησιά που εκπροσωπούν.

Το ψήφισμα θα επιδοθεί την Τετάρτη στο προεδρείο της Βουλής από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, θα είναι παρόντες στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης της τροπολογίας.
 zougla.gr
21/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin