Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Κινητοποιήσεις στα νησιά του Βορείου Αιγαίου για τον ΦΠΑ

Με απεργιακή κινητοποίηση και συλλαλητήρια απαντούν τα νησιά του βορείου Αιγαίου στην αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στο 24% από 01/01/2017 που προωθεί η κυβέρνηση.


Ειδικότερα, τοπικοί επαγγελματικοί κι επιστημονικοί φορείς, σύλλογοι και σωματεία, αλλά και οι τοπικοί δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες κι Επιμελητήρια σε Λέσβο, Χίο και Σάμο σταματούν κάθε δραστηριότητα, ενώ οργανώνονται και συγκεντρώσεις.

Αίτημα είναι η αναστολή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές οικονομίες από το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα.

Εκπρόσωποι του Συντονιστικού Οργάνου των επιστημονικών-επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ από τους τοπικούς βουλευτές θα ζητηθεί η κατάθεση τροπολογίας για την αναστολή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του βορείου Αιγαίου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν εκεί.
 elzoni.gr
1/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin