Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016

Σφοδρή επίθεση κατά του Έλληνα Υπουργού ΕΑ, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε το Τουρκικό ΥΠΕΞ

Σφοδρή επίθεση κατά του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.


Στην ανακοίνωση οι Τούρκοι αμφισβητούν την ικανότητα του υπουργού να εκτιμά σωστά τις καταστάσεις και την έλλειψη κοινής λογικής με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για το Κυπριακό και την προκλητικότητα των Τούρκων.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής: «Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής.

Η οργάνωση ΕΟΚΑ, η οποία έχει εμπλακεί σε πράξεις τρομοκρατίας στην Κύπρο, και η βράβευσή της από τον κ. Καμμένο, έχει καταστρέψει τις όποιες συνεταιριστικές προσπάθειες έγιναν μεταξύ των δύο χωρών. Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένο για άλλη μια φορά, να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερίδα του τουρκικού τύπου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Καμμένος κοντά στα σύνορα με την Αλβανία συμπεριλαμβανομένης και εκείνης ότι «Αν ο Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη Συνθήκη της Λωζάνης μπορούμε να πάμε σε αυτή των Σεβρών».
 crashonline.gr
2/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin