Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016

Aυξάνει τις απελάσεις μεταναστών η Iταλία. Aστυνομία και στρατός σε όλα τα κεντρικά και τουριστικά σημεία των πόλεων

Αυξάνονται οι απελάσεις παράτυπων μεταναστών στην Ιταλία, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων ασφαλείας για την πρόληψη τυχόν τρομοκρατικών επιθέσεων.


Με ειδική οδηγία του, ο διευθυντής της ιταλικής αστυνομίας Φράνκο Γκαμπριέλι ζήτησε την εντατικοποίηση των ελέγχων και την αύξηση των απελάσεων.

Ο Γκαμπριέλι αναφέρεται επίσης με έμφαση στην ανάγκη να καταβληθούν όλες οι αναγκαίες προσπάθειες για τον αποτελεσματικό έλεγχο όλης της ιταλικής επικράτειας.

Παράλληλα, η αστυνομία και ο στρατός θα βρίσκονται απόψε σε όλα τα κεντρικά και τουριστικά σημεία των πόλεων, ενώ στην Ρώμη έχουν υιοθετηθεί μέτρα ασφαλείας χωρίς προηγούμενο.

Ομάδες δυτών των καραμπινιέρων ελέγχουν από το πρωί ακόμα και τον ποταμό Τίβερη, ενώ επίλεκτοι σκοπευτές έχουν τοποθετηθεί σε στέγες κτιρίων γύρω από το Βατικανό, το Κολοσσαίο, το αρχαίο ρωμαϊκό στάδιο του Τσίρκο Μάσιμο, όπου οι κάτοικοι της Αιώνιας Πόλης θα γιορτάσουν την έλευση του 2017.
Πηγή: ΑΠΕ, ΡΙΚ Ραδιόφωνο
31/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin