Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016

Ο Αυστριακός καγκελάριος προειδοποιεί για τις επιπτώσεις από μία νίκη της Λεπέν

Για τις επιπτώσεις που θα είχε μία νίκη της αρχηγού του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία το 2017, προειδοποιεί ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Κρίστιαν Κερν, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί στο αυριανό (κυριακάτικο) φύλλο της αυστριακής εφημερίδας "Κουρίρ".


"Εάν σε μία χώρα-κλειδί της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλάβουν την εξουσία οι δεξιοί δημαγωγοί, θα έχουμε ένα πρόβλημα. Την οικονομική ζημία που μπορεί να προκαλέσει κάποιος, όπως η Λεπέν, κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο μεγάλη θα είναι", αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως "για εμάς θα ήταν μία τεράστια απώλεια ευημερίας, η Ευρώπη, η Αυστρία θα γίνονταν φτωχότερες".

Αναφερόμενος στον δεξιό λαϊκισμό (ΣΣ δηλαδή στην Ακροδεξιά), ο ίδιος τονίζει πως "η φύση της δεξιάς δημαγωγίας είναι να εμφανίζεται ότι έχει για όλα μία απάντηση, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει για τίποτε μία λύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin