Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016

Κλίντον: Ελπίζω ο Τραμπ να αποδειχθεί καλός πρόεδρος για όλους

Την ελπίδα της ότι η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ να είναι επιτυχημένη αλλά και την απογοήτευσή της που δεν εξελέγη η ίδια πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέφρασε κατά την πρώτη ομιλία της με την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, η υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.


Μιλώντας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης ομολόγησε πως λυπάται «όπως και δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί» με τους οποίους μοιράζεται κοινές αξίες και όνειρα, για την ήττα των Δημοκρατικών . «Είναι επίπονο, και θα παραμείνει για πολύ καιρό», σημείωσε φανερά συγκινημένη.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε την ελπίδα πως ο Ντόναλντ Τραμπ να αποδειχθεί ένας επιτυχημένος πρόεδρος «για όλους τους Αμερικανούς (…) οφείλουμε να διατηρήσουμε ‘ανοικτό το μυαλό μας’ και να του δώσουμε την ευκαιρία να κυβερνήσει».

«Το έθνος μας είναι πιο βαθιά διαιρεμένο από όσο νομίζαμε, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα και κοιτάξουμε μπροστά».
 kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin