Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2016

Ομπάμα: «Φυσικά και έχω ανησυχίες για τον Τραμπ»

Ο Μπαράκ Ομπάμα σε δηλώσεις του πως είναι σημαντικό για τον διάδοχο του στην προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ να στείλει μηνύματα ενότητας έπειτα από μια διχαστική προεκλογική εκστρατεία.


Σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αρνήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του Τραμπ να διορίσει ανώτερο σύμβουλο του Λευκού Οίκου τον Στιβ Μπάνον, έναν εκπρόσωπο της ακροδεξιάς.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι διαμήνυσε στον Τραμπ κατά την συνάντηση τους στο Οβάλ Γραφείο την περασμένη εβδομάδα ότι «εξαιτίας της σφοδρότητας της προεκλογικής εκστρατείας είναι πραγματικά σημαντικό να προσπαθήσει να στείλει μηνύματα ενότητας και να προσεγγίσει τις μειονοτικές ομάδες, τις γυναίκες και άλλους που εξέφραζαν ανησυχίες σχετικά με το πνεύμα που επικράτησε προεκλογικά».

«Δεν πιστεύω ότι είναι ιδεολόγος και εκτιμώ πως στο τέλος της μέρας είναι ρεαλιστής, γεγονός που μπορεί να του φανεί χρήσιμο από την στιγμή που έχει ικανούς ανθρώπους γύρω του. Είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζει προς τα πού βαδίζει», τόνισε ο Ομπάμα για τον εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Αν έχω ανησυχίες; Φυσικά και έχω», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφορικά με την θητεία του Τραμπ στην αμερικανική προεδρία. «Εκείνος και εγώ διαφέρουμε σε πάρα πολλά θέματα».
 zougla.gr
15/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin