Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Ζαχάροβα: Απαράδεκτες οι προσπάθειες της Δύσης να επηρεάσουν τη διαδικασία στο Κυπριακό

Οι προσπάθειες της Δύσης να επηρεάσουν τη διαπραγματευτική διαδικασία για την επίλυση του Κυπριακού είναι απαράδεκτες, δήλωσε την Πέμπτη η Εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.


Υπενθύμισε ότι οι συνομιλίες μεταξύ των ηγετών της ε/κ και τ/κ κοινότητας στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας δεν επέφεραν καμιά σημαντική πρόοδο στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS.«Την ίδια στιγμή, χαιρετίζουμε την ετοιμότητα των πλευρών για εκτεταμένη εργασία προς όφελος της διευθέτησης του προβλήματος», είπε.

 «Ελπίζουμε ότι η μεγάλη δυναμική των πρόσφατων επαφών και η εποικοδομητική προσέγγιση θα διατηρηθεί», πρόσθεσε.«Η Μόσχα παρακολουθεί στενά τις ενδοκοινοτικές συνομιλίες», είπε η κ. Ζαχάροβα.

«Θεωρούμε οποιαδήποτε προσπάθεια από μερικούς από τους δυτικούς εταίρους μας να επηρεάσουν εκ των έξω τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, να επιταχύνουν τεχνητά τη διαδικασία και να οδηγήσουν στη διευθέτηση του προβλήματος με οποιοδήποτε κόστος, απαράδεκτη», κατέληξε η Εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
 riknews.com.cy
24/11/16
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin