Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016

Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στην Ιταλία:

Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν την Ιταλία από την Πέμπτη, ενώ δύο άνθρωποι αγνοούνται στη Σικελία.

 Μόνο στο Πεδεμόντιο, την περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από την κακοκαιρία, εκατοντάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους και οι ζημιές ανέρχονται, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό, σε 100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ.

Ένας ψαράς ηλικίας 73 ετών έχασε την ζωή του στη βόρεια Ιταλία, κοντά στη Γένοβα.

 Στο Πεδεμόντιο, τη γειτονική περιφέρεια, τα μέλη των ομάδων διάσωσης εντόπισαν σήμερα το απόγευμα τη σορό μιας γυναίκας ηλικίας 70 ετών που αγνοούνταν από χθες, όταν βγήκε εν μέσω κακοκαιρίας για να σώσει τα άλογά της.

Δύο άνδρες ηλικίας 60 και 74 ετών αγνοούνται στη Στην Σικελία.

Αν και οι βροχοπτώσεις σταμάτησαν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας διατηρεί τον κόκκινο συναγερμό, το ανώτερο επίπεδο επιφυλακής, για σήμερα σε ορισμένες περιοχές της Καλαβρίας, στη νότια Ιταλία και ενός τμήματος της Λομβαρδίας και της Εμίλια-Ρομάνια, στον βορρά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP-naftemporiki
 26/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin