Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΡΑΜΠ-ΚΛΙΝΤΟΝ

Σκηνικό απόλυτου χάους επικρατεί στο αμερικανικό πολιτικό τοπίο, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.


Η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα τον τελευταίο καιρό, επιτίθεται σφοδρά στον αρχηγό του FBI για την επανεκκίνηση της υπόθεσης με τα e-mail κατηγορώντας τον για «κατάφωρη μεροληψία».

Την ίδια στιγμή, το δημοσκοπικό προβάδισμα της Κλίντον μειώνεται: Σε δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos που διενεργήθηκε μέχρι και την Κυριακή, η διαφορά της έναντι του Τραμπ εμφανίζεται στο 5%, από 6% μερικές ημέρες νωρίτερα.

Παράλληλα, οι New York Times (ΝΥΤ) επανέρχονται στα φορολογικά του Τραμπ, λέγοντας πως «ξεχείλωσε στα όριά του» το νομικό πλαίσιο για να αποφύγει φόρους.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ «εξυμνεί» τον αρχηγό του FBI και θεωρεί πως έχει βρεθεί ο βασικός όγκος των 33.000 διαγραμμένων email της Χίλαρι Κλίντον, τα οποία και υποστηρίζει πως θα μπορέσουν τώρα να ανακτηθούν.

«Η χώρα μας θα εξακολουθήσει να υποφέρει. [Η Κλίντον] είναι ακατάλληλη και δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Η εκλογή της θα βύθιζε το κράτος και τη χώρα μας σε συνταγματική κρίση» δήλωσε  Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Γκραν Ράπιντς του Μίσιγκαν.


  • «Αν εκλεγεί η Χίλαρι, θα αντιμετωπίσει μια παρατεταμένη ποινική έρευνα και πιθανότατα μια ποινική δίκη. Μια δίκη σε βάρος εν ενεργεία προέδρου» είπε ο Τραμπ, οκτώ ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές.


«Στο διάστημα αυτό ο Βλαντιμίρ Πούτιν, για τον οποίο μιλά άσχημα, και όλοι οι άλλοι ηγέτες θα γελάνε και θα διασκεδάζουν» συνέχισε.

«Πιθανότατα θα ξεκινήσει η διαδικασία. Και τίποτα δεν θα γίνει» είπε.

Ακόμη, προειδοποίησε ότι θα συνεχιστεί η μετεγκατάσταση των αυτοκινητοβιομηχανιών από το Μίσιγκαν σε άλλες χώρες.
 elzoni.gr
2/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin