Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Barack Obama etos: Θα αντιμιλάω στον Τραμπ

Την παράδοση στις ΗΠΑ που θέλει οι τέως και πρώην πρόεδροι να αποφεύγουν δημόσιες δηλώσεις που εκφράζουν διαφορετική γραμμή από εκείνη του εκάστοτε προέδρου ανακοίνωσε ότι θα σπάσει ο Μπαράκ Ομπάμα.


Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σκοπεύει να «αντιμιλά» στον Ντόναλντ Τραμπ αφού γίνει πρόεδρος αν πιστεύει ότι απειλούνται θεμελιώδεις αξίες.

«Θέλω να δείξω σεβασμό απέναντι στο αξίωμα του Τραμπ όταν αναλάβει» το Λευκό Οίκο, σημείωσε ο Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας από τη σύνοδο στη Λίμα του Περού.

«Εάν όμως υπάρξουν ζητήματα που αμφισβητούν τον πυρήνα των αξιών μας, θα εξετάσω αν θα εκφραστώ εκείνη την στιγμή» υπογράμμισε ο πρόεδρος.

Το ζήτημα των «αξιών» επανέρχεται συχνά σε αναφορές ηγετών σχετικά με τις προθέσεις του επόμενου προέδρου, καθώς αρκετοί στις ΗΠΑ ανησυχούν για διάφορα πεδία πολιτικής που άπτονται ακόμη και θεμάτων πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Ο Ομπάμα επανέλαβε πως ο ίδιος και η απερχόμενη κυβέρνησή του σκοπεύουν να δείξουν στην ομάδα του Τραμπ την ίδια «επαγγελματική αβρότητα» που του είχε δείξει ο Τζορτζ Μπους.
 elzoni.gr
21/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin