Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Γαλλία: 43 εκατ. ευρώ για να περιφρουρήσει την ασφάλεια στην Χώρα

Το ποσό των 43 εκατ. ευρώ σκοπεύει να δαπανήσει η Γαλλία για να περιφρουρήσει την ασφάλεια στη χώρα και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των τουριστών, που έχει πληγεί από τις αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα.


Σύμφωνα με έγγραφο εργασίας της κυβέρνησης Βαλς, που διέρρευσε στον ξένο Τύπο, στα σχέδια του Γάλλου πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς (φωτ.) είναι να ενισχύσει την αστυνόμευση στους σημαντικότερους χώρους έλξης τουριστών.

Ανάμεσά τους είναι το Λούβρο, τουριστικές περιοχές και οι αμαξοστοιχίες που συνδέουν τη Γαλλία με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση Βαλς σχεδιάζει να εγκαταστήσει κάμερες παρακολούθησης σε περιοχές όπου έχουν καταγραφεί κρούσματα κλοπής κατά τουριστών.

Θα διαθέσει 4 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει την αστυνόμευση σε χώρους συναυλιών, σε θέατρα και, γενικότερα, όπου υπάρχουν αξιοθέατα που τραβούν την προσοχή των τουριστών.
 kathimerini.com.cy
12/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin