Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

Η Γερμανία διώχνει 100.000 Αφγανούς μετανάστες

Ένα -καθοριστικό- βήμα προς τα πίσω στη μεταναστευτική πολιτική των "ανοιχτών συνόρων" φέρεται να πραγματοποιεί η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, καθώς δέχεται αυστηρή κριτική από τους αντιπάλους της, ενώ η ίδια θα είναι υποψήφια στις επικείμενες γερμανικές εκλογές, σύμφωνα με το protothema.gr.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η κυρία Μέρκελ δήλωσε ότι "δεν είναι δυνατόν να μείνουν τόσοι χιλιάδες Αφγανοί στη Γερμανία", φανερώνοντας τις διαθέσεις της. Ήδη, όπως ανέφερε η Γερμανία καγκελάριος, 60.000 αιτήσεις έχουν απορριφθεί και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για την επιστροφή τους στις πατρίδες τους.

Ο αριθμός των Αφγανών που ενδέχεται να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα τους, υπολογίζεται να ξεπεράσει τις 100.000. Η Γερμανίδα καγκελάριος, μιλώντας στα στελέχη του κόμματός της, τόνισε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες αξιολόγησης των αιτήσεων ασύλου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξεχωρίσουν όσοι δικαιούνται την παραμονή στη Γερμανία, από εκείνους που θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Στο σχέδιο αυτό προβλέπεται η παροχή ενός ποσού για να ξεκινήσουν νέα ζωή στο Αφγανιστάν και η κάλυψη του αεροπορικού εισιτηρίου για το ταξίδι της επιστροφής.
 capital.gr
28/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin