Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

ΧΙΛΑΡΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Τη σαφή τους προτίμηση προς τη Χίλαρι Κλίντον δείχνουν οι Ελληνοαμερικανοί, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει να είναι αρκετά πίσω.


Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC), στο ερώτημα, «αν οι προεδρικές εκλογές διεξάγονταν σήμερα ποιον θα ψηφίζατε», τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα: Χίλαρι Κλίντον 49,36% και Ντόναλντ Τραμπ 35,53%.

H έρευνα ολοκληρώθηκε αμέσως μετά τη δεύτερη τηλεμαχία των υποψηφίων (12 Οκτωβρίου) με συμμετοχή 940 ατόμων από 48 διαφορετικές πολιτείες.

Στο μεταξύ, στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ δεν κρύβουν τα προβλήματα. Ανώτατη σύμβουλος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε ότι «έχουμε μείνει πίσω. Εκείνη (η Χίλαρι) έχει κάποια πλεονεκτήματα, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε».

Η Κέλι Αν Κόνγουέι υποστήριξε ότι το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον έχει τεράστιο οικονομικό προβάδισμα, κατά συνέπεια μπορεί να κάνει αρνητική διαφήμιση, αλλά και κορυφαίους συμβούλους.

«Έχει έναν πρώην πρόεδρο που είναι και ο σύζυγός της να κάνει εκστρατεία υπέρ της. Έχει και τον νυν πρόεδρο, την Πρώτη Κυρία και τον αντιπρόεδρο. Όλοι τους πολύ πιο δημοφιλείς από όσο η ίδια θα επιθυμούσε να είναι» τόνισε.

Με αέρα νίκης η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει πως πλέον ούτε την ενδιαφέρει, ούτε πρόκειται να απαντήσει, σε όσα πει και κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην παράλληλη μάχη για την μερική ανανέωση του Κογκρέσου.

«Ούτε που σκέφτομαι να του απαντήσω πλέον» λέει σε απαξιωτικό τόνο η Χίλαρι -η οποία εμφανίζεται να προηγείται με 12 μονάδες έναντι του Τραμπ, βάσει νέας δημοσκόπησης του δικτύου ABC και της εφημερίδας Washington Post.
 elzoni.gr
25/10/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin