Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

Στην κατηγορία 1 υποβαθμίστηκε ο «Μάθιου» - 877 οι νεκροί στην Αϊτή, τέσσερις στη Φλόριντα

Στην κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ - Σίμσον υποβαθμίστηκε ο κυκλώνας Μάθιου, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές.

 Ο «Μάθιου» κινείται νότια-νοτιοδυτικά του Τσάρλεστον στην Νότια Καρολίνα και συνοδεύεται από ανέμους έως 140 χλμ. την ώρα.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, ο τυφώνας άφησε πίσω του 877 νεκρούς στην Αϊτή, ενώ τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Φλόριντα.

Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος στις ΗΠΑ

Παρά την εξασθένησή του, ο κυκλώνας συνέχισε την προέλασή του κατευθυνόμενος βόρεια κατά μήκος των νοτιοανατολικών ακτών των ΗΠΑ, προκαλώντας μεγάλες πλημμύρες και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος. Οι αρχές φοβούνται άνοδο της στάθμης των νερών.

Στη Φλόριντα τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Δύο εξ αυτών σκοτώθηκαν από πτώση δένδρων, ενώ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα από γεννήτρια, καθώς για να προστατευθεί από την καταιγίδα είχε καταφύγει μέσα σε γκαράζ.
 naftemporiki.gr
8/10/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin