Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2016

Αποκαλύψεις για τη δυσαρμονία στη βρετανική κυβέρνηση ενόψει Brexit

Ο νυν Υφυπουργός Εξωτερικών της  Βρετανίας αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις σερ Άλαν Ντάνκαν είχε πει την παραμονή του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου ότι πίστευε πως ο Μπόρις Τζόνσον, σημερινός προϊστάμενός του στο Foreign Office, δεν ήθελε να επικρατήσει το στρατόπεδο του Brexit παρά το ότι ήταν από τα ηγετικά στελέχη του.

Η δήλωση του σερ Άλαν, τότε βουλευτή των πίσω εδράνων για τους Συντηρητικούς, έγινε σε ντοκιμαντέρ του BBC το οποίο προβάλλεται τα βράδυ της Πέμπτης.

 «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από την εκστρατεία Leave που δεν το πιστεύουν και πάντα πίστευα ότι η επιθυμία του Μπόρις ήταν να χάσει με 1% ώστε να μπορεί να εμφανιστεί ως ο προφανής διάδοχος (του Κάμερον)», λέει στην κάμερα του BBC ο σερ Άλαν.

 Η πρόβλεψη του ιδίου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα διεξαγόταν την επομένη ήταν επικράτηση της  παραμονής με 52% έναντι 48% του Brexit. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν με ακριβώς αντεστραμμένα τα ποσοστά...
riknews.com.cy
22/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin