Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2016

Θα υπάρξουν και άλλες επιθέσεις και αθώα θύματα, προειδοποιεί ο Βαλς

Θα υπάρξουν νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία. Θα υπάρξουν αθώα θύματα. Οι γαλλικές Αρχές και μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν περί τους 15.000 πολίτες που επρόκειτο να ριζοσπαστικοποιηθούν.

Αυτή είναι η αλήθεια και ο ρόλος του γάλλου πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι να τη μεταφέρει στους γάλλους πολίτες. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως η γαλλική κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί στις ακραίες λύσεις του Νικολά Σαρκοζί.

Ο κίνδυνος της τρομοκρατικής απειλής αναβίωσε την περασμένη εβδομάδα, όταν έγινε γνωστό από τις γαλλικές Αρχές ότι ομάδα τρομοκρατών σχεδίαζε χτύπημα σε σιδηροδρομικό σταθμό, στην καρδιά του Παρισιού, υπό την καθοδήγηση του "Ισλαμικού Κράτους".

Ειδικότερα, οι γαλλικές Αρχές εντόπισαν το περασμένο Σάββατο όχημα γεμάτο με φιάλες υγραερίου κοντά στην Παναγία των Παρισίων, πίσω από το οποίο φαίνεται πως βρισκόταν ένας τρομοκρατικός πυρήνας, αποτελούμενος κυρίως από νεαρές γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin