Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Στην Αθήνα ο υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ

Ο υπουργός Εθνικών Υποδομών, Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ, Δρ. Γιουβάλ Στάινιτς, θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα όπου θα έχει συνομιλίες σε υψηλό επίπεδο με στόχο την περαιτέρω προώθηση της ενεργειακής συνεργασίας με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ποιους θα συναντήσει

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Στάινιτς θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Έλληνα υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνο Σκουρλέτη, και τον Κύπριο υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, καθώς και τριμερή συνάντηση με τους δύο ομολόγους του.

Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στην συνεργασία του Ισραήλ με την Ελλάδα και την Κύπρο στους τομείς του φυσικού αερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τόσο σε διμερές όσο και σε τριμερές επίπεδο.

Επιπλέον, ο Ισραηλινός Υπουργός Ενέργειας θα απευθύνει ομιλία στο 2ο Συνέδριο Global Oil & Gas South East Europe and Mediterranean Exhibition που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
Στο παρελθόν, ο Δρ. Στάινιτς έχει διατελέσει υπουργός Οικονομικών και υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων και Πληροφόρησης.

Η επίσκεψή του πραγματοποιείται στο πλαίσιο διευρυμένων διαβουλεύσεων και συνεργασίας σε θέματα ενέργειας μεταξύ Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου.
 zougla.gr
28/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin