Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016

Συρία: Οι κυβερνητικές δυνάμεις κατέλαβαν μια συνοικία του Χαλεπιού

Το ¨"Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων" ανακοίνωσε πως οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις προήλασαν σήμερα σε βάρος των "ανταρτών" στην Παλιά Πόλη του Χαλεπιού, στο πλαίσιο της μεγάλης επίθεσης που έχουν εξαπολύσει από την περασμένη εβδομάδα.

Ανώτερος αξιωματούχος παράταξης των ανταρτών που έχει τη βάση της στο Χαλέπι δήλωσε πως σημειώθηκαν συγκρούσεις στην περιοχή Σουβέικα της πόλης. Πρόσθεσε πως κυβερνητικές δυνάμεις κατέλαβαν για λίγο μερικές θέσεις, από τις οποίες όμως υποχρεώθηκαν αργότερα να αποχωρήσουν.

Η κρατική συριακή τηλεόραση μετέδωσε πως στρατεύματα κατέλαβαν τη συνοικία Φαραφίρα, μια περιοχή που βρίσκεται κοντά στην αρχαία ακρόπολη του Χαλεπιού, η οποία βρίσκεται κοντά στη Σουβέικα.

Πολεμικά αεροπλάνα της Συρίας και της Ρωσίας καθώς και πυροβολικό βομβάρδισαν περιοχές μέσα και γύρω από το Χαλέπι, καθώς χερσαίες δυνάμεις συγκεντρώνονταν για να υποστηρίξουν τις επιθέσεις, δήλωσε ένας άλλος αξιωματούχος των ανταρτών άλλης παράταξης που έχει τη βάση της στο Χαλέπι.

Ο αξιωματούχος αυτός είπε πως οι αντάρτες ανέκοψαν τις απόπειρες των κυβερνητικών δυνάμεων να προωθηθούν.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin