Σάββατο, Αυγούστου 06, 2016

Spiegel: Η Σαουδική Αραβία προσφέρθηκε να βοηθήσει στον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γερμανία

Η Σαουδική Αραβία προσφέρθηκε να βοηθήσει τους Γερμανούς εισαγγελείς να εντοπίσουν τους ηθικούς αυτουργούς των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν τον προηγούμενο μήνα στη Γερμανία, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel”, το οποίο επικαλείται υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή.

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες γερμανικές αρχές, ανταποκρινόμενες σε νέα στοιχεία που δείχνουν ότι οι δράστες των επιθέσεων επικοινωνούσαν διαδικτυακά, με υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, από τη Σαουδική Αραβία.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με τσεκούρι που έκανε στις 18 Ιουλίου, 17χρονος πρόσφυγας από το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν στο Βούρζμπουργκ. Στις 24 Ιουλίου, ένας 27χρονος Σύριος ανατινάχθηκε στο Άνσμπαχ, ενώ το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη και για την επίθεση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin