Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

Poroshenko: Οι κατηγορίες της Ρωσίας είναι ένα κυνικό πρόσχημα για νέες στρατιωτικές απειλές

Ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε σήμερα πως οι κατηγορίες της Ρωσίας για μια ουκρανική εισβολή στην Κριμαία αποτελούν ένα κυνικό πρόσχημα ώστε η Μόσχα να προβεί σε νέες στρατιωτικές απειλές ενάντια στην Ουκρανία.

Ο Ποροσένκο τόνισε πως η Ρωσία δεν θα επιτύχει να άρει τις διεθνείς κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εναντίον της με το να προσπαθεί να δυσφημίσει την Ουκρανία και πρόσθεσε πως αναμένει από την Ρωσία να συμβάλει στην εφαρμογή των όρων της συμφωνίας του Μινσκ.

Νωρίτερα σήμερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε την Ουκρανία ότι χρησιμοποιεί τρομοκρατικές τακτικές για να προσπαθήσει να προκαλέσει μια νέα σύγκρουση και αποσταθεροποίηση στην Κριμαία που προσαρτήθηκε το 2014 στη Ρωσία.

"Οι ρωσικές κατηγορίες ενάντια στην Ουκρανία για τρομοκρατία στην κατεχόμενη Κριμαία ακούγονται εξωφρενικές και κυνικές όσο οι δηλώσεις της ρωσικής ηγεσίας για την απουσία ρωσικών στρατευμάτων στο Ντονμπάς (περιοχή της Ουκρανίας), πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin