Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι: Δεν υπάρχει αξίωση για τον διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αξίωση εκ μέρους των Ρωσικών Σιδηροδρόμων JSC σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των διαγωνισμών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ΕΕΣΤΥ και τον ΟΛΘ, αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας, Όλεγκ Μπελοζέρ.

Σε απαντητική επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα, ο πρόεδρος της εταιρείας JSC διευκρινίζει ότι το σχόλιό του για την έλλειψη πληροφόρησης, σε σχέση με την προετοιμασία της πλήρους αξιολόγησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αφορά στο πεδίο ευθύνης του ΤΑΙΠΕΔ.

Στην επιστολή του αναφέρει επίσης πως «οι δραστηριότητες του Ταμείου για την εφαρμογή του προγράμματος ιδιωτικοποίησης θα διευκολύνουν την περαιτέρω εξέλιξη του τομέα μεταφορών στην Ελλάδα και θα συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της οικονομίας», ενώ τονίζει πως η μέχρι στιγμής συνεργασία των δύο πλευρών, στο πλαίσιο των διαγωνισμών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ΕΕΣΣΤΥ και τον ΟΛΘ, είναι εξαιρετική.

Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική εταιρεία, η οποία είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά τελικώς δεν υπέβαλε δεσμευτική πρόταση, είχε κάνει λόγο για ελλιπή ενημέρωση, ενώ σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο Interfax, ο επικεφαλής της RZD, Ολέγκ Μπελοζιόροφ, είχε υποστηρίξει ότι η ρωσική εταιρεία «δεν είχε τις πληροφορίες που θα ήθελε».
 elzoni.gr
23/8/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin