Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Κλιντ Ιστγουντ υπέρ Τραμπ : «Κανείς δεν ξέρει τίποτα, οπότε μην ακούς κανέναν»

Τη στήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ο διάσημος ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire.

«Ξέρετε, ο Τραμπ είναι ρατσιστής τώρα επειδή μίλησε γι' αυτόν τον δικαστή. Και ναι, είναι ανόητο να το λες, δηλαδή να είσαι προκατειλημμένος από το γεγονός πως ο τύπος γεννήθηκε από Μεξικανούς γονείς ή κάτι παρόμοιο. Εχει πει πολλά χαζά πράγματα. Οπως και όλοι τους. Και οι δύο πλευρές. Αλλά όλοι -ο Τύπος και όλοι- λένε "αυτός είναι ρατσιστής" και κάνουν μεγάλη φασαρία γύρω από αυτό. Επιτέλους ξεπεράστε το (σ.σ.: «Just fucking get over it» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε). Είναι μια θλιβερή στιγμή για την Ιστορία», είπε αρχικά ο Ιστγουντ.

«Στα κρυφά, όλοι έχουν κουραστεί από την πολιτική ορθότητα και το γλείψιμο. Είναι μια γενιά που βρίσκεται διαρκώς σε αμυντική θέση. Βλέπουμε ανθρώπους να κατηγορούν άλλους ανθρώπους πως είναι ρατσιστές. Οταν ήμουν μικρός, αυτά δεν τα έλεγαν ρατσιστικά. Και όταν έκανα το "Gran Torino" (σ.σ.: ταινία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με θέμα τον ρατσισμό), ακόμη και οι συνεργάτες μου μού τόνισαν ότι είναι ένα πολύ καλό σενάριο, αλλά ότι είναι πολιτικά ανορθόδοξο. Κι εγώ τους είπα "το ξεκινάμε αμέσως"», ανέφερε ο Ιστγουντ.


  • Η συνέντευξη του Κλιντ Ιστγουντ ήταν κοινή με τον γιο του, Σκοτ, με τον οποίο φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί. Ο Σκοτ, λοιπόν, μιλώντας στο περιοδικό δήλωσε ότι η πιο σημαντική συμβουλή που του έχει πει ο πατέρας του είναι: «Κανείς δεν ξέρει τίποτα, οπότε μην ακούς κανέναν».

«Θα αναγκαστώ να ψηφίσω τον Τραμπ», δηλώνει τώρα ο μεγάλος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Η Χίλαρι έχει πει ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του Ομπάμα. Παίζονται παράξενα παιχνίδια και στις δύο πλευρές του διαδρόμου. Η Χίλαρι έχει κάνει πολλά λεφτά με το να είναι πολιτικός. Εγώ παράτησα τα λεφτά για να γίνω πολιτικός. Είμαι σίγουρος ότι και ο Ρόναλντ Ρίγκαν παράτησε τα λεφτά για να γίνει πολιτικός», συμπλήρωσε.
   [elzoni.gr]
5/8/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin