Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Ματαιώθηκε λόγω τρομοκρατικής απειλής το ετήσιο παζάρι της Λιλ

Το ετήσιο παζάρι της Λιλ στη βόρεια Γαλλία, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, "ακυρώθηκε" λόγω φόβων για επιθέσεις, ανακοίνωσε σήμερα η δήμαρχος της πόλης Μαρτίν Ομπρί.

"Είναι ένα πρόβλημα ηθικής ευθύνης το να διατηρηθεί. Νομίζω λοιπόν πως θα πρέπει να ακυρώσουμε την αγορά του 2016", εξήγησε η Μαρτίν Ομπρί. Το 2015, το μεγαλύτερο παζάρι στη Γαλλία προσήλκυσε σχεδόν 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες.

"Κάναμε πραγματικά τα πάντα προκειμένου" να αυξήσουμε την ασφάλεια, "αλλά υπάρχουν κίνδυνοι που δεν καταφέραμε να περιορίσουμε. Είναι μια επώδυνη απόφαση", διευκρίνισε η δήμαρχος, που ανήκει στο Σοσιαλιστικό Κόμμα.

"Κάποια στιγμή, παρά τα πάθη μας, τις πεποιθήσεις μας, πρέπει να πούμε τέλος σε ένα μοντέλο που έχει ξεπεραστεί από τις απαιτήσεις της ασφάλειας", δήλωσε από την πλευρά του ο νομάρχης Μισέλ Λαλάντ, εκπρόσωπος του κράτους στην περιοχή.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin