Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2016

ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ! Ύστερα από πτώση του στο Αφγανιστάν

Οι έξι επιβάτες και το πλήρωμα ενός πακιστανικού ελικοπτέρου, το οποίο πραγματοποίησε βαριά προσγείωση σε μια περιοχή του Αφγανιστάν που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν, κρατούνται όμηροι από τους ισλαμιστές αντάρτες, ανέφεραν δύο Αφγανοί και δύο Πακιστανοί αξιωματούχοι.

Το ελικόπτερο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην επαρχία Λόγκαρ, κοντά στα σύνορα του Αφγανιστάν με το Πακιστάν. «Αυτοί που κρατούνται από τους Ταλιμπάν είναι Πακιστανοί», επιβεβαίωσε ο Σαμίμ Σάλεχ, ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Λόγκαρ, διευκρινίζοντας ότι το ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε αλλά έκανε «βαριά προσγείωση» λόγω κάποιας τεχνικής βλάβης. Μάλιστα είχε τυλιχθεί στις φλόγες ενώ βρισκόταν ακόμη στον αέρα.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιφέρειας Άζρα, τον Χαμιντουλάχ Χαμίντ, οι έξι επιβαίνοντες είναι όλοι τους σώοι αλλά βρίσκονται στα χέρια των Ταλιμπάν.

Δύο Πακιστανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι ένα ελικόπτερο που ανήκε στις αρχές της επαρχίας του Πουντζάμπ κατέπεσε στο Αφγανιστάν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση εκ μέρους των Ταλιμπάν για την υπόθεση αυτή...
 crashonline.gr
4/8/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin