Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016

Συστήθηκε η υποεπιτροπή της Βουλής για το χρέος

Συστάθηκε στη Βουλή η υποεπιτροπή της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα «Το χρέος και η απομείωσή του».

Η υποεπιτροπή αποτελείται από 20 μέλη, καθώς το ΚΚΕ ενημέρωσε ότι δεν θέλει να συμμετέχει. Εξ αυτών 10 προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, πέντε από τη ΝΔ και ένας βουλευτής από τα κόμματα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην υποεπιτροπή θα μετέχουν οι: Αντωνίου Χρήστος, Γιαννακίδης Ευστάθιος, Θεωνάς Ιωάννης, Μιχελογιαννάκης Ιωάννης, Μπαλαούρας Μάκης, Μπγιάλας Χρήστος, Παυλίδης Κωνσταντίνος, Πρατσόλης Αναστάσιος, Σηφάκης Ιωάννης και Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος.

Από τη ΝΔ συμμετοχή θα έχουν οι: Αναστασιάδης Σάββας, Βεσυρόπουλος Απόστολος, Δήμας Χρίστος, Σταϊκούρας Χρήστος και Σταμάτης Δημήτριος.

Τη Χρυσή Αυγή θα εκπροσωπήσει ο Ευάγγελος Καρακώστας, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Γιάννης Κουτσούκος, το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Βασίλης Κόκκαλης και την Ένωση Κεντρώων ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

Η υποεπιτροπή δεν έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου της, αλλά για τα εκάστοτε πορίσματα θα ενημερώνεται τόσο η κυβέρνηση όσο και η αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή που συστάθηκε πρόσφατα για την παρακολούθηση του ελληνικού χρέους.
 elzoni.gr
7/7/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin