Τρίτη, Ιουλίου 05, 2016

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο με Τούρκους στρατηγούς

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πριν από λίγη ώρα, στην Κερασούντα του Πόντου συνετρίβη ένα στρατιωτικό ελικόπτερο. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης μεταβαίνει στην περιοχή. Στην Άγκυρα έχει σημάνει συναγερμός.

O Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιν Αλί Γιλντιρίμ ανακοίνωσε ότι οι τελευταίες εξελίξεις και ενδείξεις δείχνουν ότι η πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου ήρθε εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας στην περιοχή της Κερασούντας. Το ελικόπτερο συνετρίβη σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από κέντρο της επαρχίας.

Ο κ. Γιλντιρίμ δηλώνει ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η πτώση του ελικοπτέρου δεν ήρθε εξαιτίας της επιθέσεις των ανταρτών.

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας κάνει λόγο για πέντε τραυματίες. Ο αρχηγός της τοπικής ομάδας της χωροφυλακής ενδέχεται να είναι τραυματισμένος. Στο σημείο της συντριβής έχουν μεταβεί ασθενοφόρα, εθελοντές και κλιμάκια του στρατού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNNTURK στο στρατιωτικό ελικόπτερο μετέβαιναν 15 άτομα. Πρόκειται για 8 υψηλόβαθμα στελέχη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης, στο ελικόπτερο μετέβαιναν οι σύζυγοι των στρατιωτικών ενώ γίνεται λόγος για ένα παιδί.

Οι στρατηγοί επέστρεφαν από ένα στρατόπεδο όπου αντάλλαξαν ευχές Ραμαζανιού με τους στρατιώτες και τους υπαξιωματικούς τους...
 kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin