Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

Barack Obama: Είμαστε τρομοκρατημένοι με την επίθεση στο Ντάλας

Αυτοκτόνησε μπροστά στους αστυνομικούς ο τέταρτος ύποπτος σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται ακόμα ένας ύποπτος φέρεται να είναι νεκρός χωρίς να επαληθεύεται από επίσημες αναφορές.

Νωρίτερα πέντε οι αστυνομικοί δολοφονήθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν στο Ντάλλας σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας.

Στο σημείο ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις, πιθανόν από βόμβες κρότου λάμψης που έριξαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με αναφορές.

Ομπάμα: Είμαστε τρομοκρατημένοι

«Οι Αστυνομικοί στο Ντάλας βρισκόντουσαν στο καθήκον τους κάνοντας τη δουλειά τους για να είναι ασφαλείς οι ανθρώποι στην ειρηνική διαμαρτυρία», είπε ο Πρόεδρος Μπαράκα Ομπάμα από την Πολωνία όπου βρίσκεται, αναφορικά με το μακελειό.

«Μιλάω εκ μέρους κάθε Αμερικανού πολίτη, όταν λέω ότι έχουμε τρομοκρατηθεί και στεκόμαστε ενωμένοι με τους ανθρώπους και τους αστυνομικούς στο Ντάλας».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε ότι η επίθεση είναι μία υπενθύμιση για τις θυσίες της Αστυνομίας. Διαβεβαίωσε επίσης την αμερικανική κοινή γνώμη ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, υπογραμμίζοντας ότι τίποτε δεν δικαιολογεί τις επιθέσεις, και ότι πρέπει να στηρίξουμε τους αστυνομικούς που προστατεύουν τους Αμερικανούς...
 [kathimerini.com.cy]
8/7/16
--
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin