Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Βελγικός Τύπος: Υπαρκτό το ενδεχόμενο νέας τρομοκρατικής επίθεσης

Κλίμα έντονης ανησυχίας για το ενδεχόμενο μίας νέας τρομοκρατικής επίθεσης στο Βέλγιο, ύστερα από σχετικές πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση των μυστικών υπηρεσιών, αποτυπώνουν τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "De Standaard", στο κεντρικό θέμα της, μιλάει για "τεταμένα νεύρα" και "κλίμα φόβου" που προκαλούν οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και το Ορλάντο.

Σε επιφυλακή παραμένουν οι βελγικές Αρχές, μετά τις απειλές του ISIS για εκατόμβες θυμάτων στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και τις πληροφορίες για συγκεκριμένους στόχους στο Βέλγιο (ένα εμπορικό κέντρο City2, την αλυσίδα ταχυφαγείων McDonalds και ένα αστυνομικό τμήμα), όπως σημειώνει η εφημερίδα "De Morgen", προσθέτοντας ότι οι αρμόδιες Αρχές διατηρούν, προς το παρόν, τα επίπεδα συναγερμού στην βαθμίδα "τρία", που υποδηλώνει μία "σοβαρή και πιθανή" απειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin