Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Βενεζουέλα: Τρεις νεκροί σε διαδηλώσεις και λεηλασίες για τρόφιμα

To πρόσφατο κύμα λεηλασιών και ταραχών που πυροδότησε η έλλειψη τροφίμων στην Βενεζουέλα που πλήττεται από την οικονομική κρίση είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 3 άνθρωποι την περασμένη εβδομάδα, γνωστοποίησαν οι αρχές και μια οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το γραφείο του εισαγγελέα ερευνά τους θανάτους ενός 21χρονου άνδρα στην πολιτεία Σούκρε στο ανατολικό τμήμα της χώρας το Σάββατο, ενός 21χρονου στο Πετάρε, μια παραγκούπολη του Καράκας την Πέμπτη και μιας 42χρονης γυναίκας στη πολιτεία Τατσίρα στο δυτικό τμήμα την περασμένη Δευτέρα.

Και τα τρία θύματα τραυματίστηκαν θανάσιμα από πυρά κατά τη διάρκεια του χάους που επικρατούσε έξω από τα σούπερ μάρκετ, των επεισοδίων βίας και των λεηλασιών που συγκλόνισαν την χώρα, η οποία είναι αντιμέτωπη με σοβαρές ελλείψεις στα βασικά αγαθά, σύμφωνα με την οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Provea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin