Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Αγωγές καταθέτουν παραγωγικοί φορείς για τις απεργίες στον ΟΛΘ

Έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια καλής θέλησης και με τις επιχειρήσεις να έχουν επιβαρυνθεί ποσό ύψους άνω των 30 εκατ. ευρώ σε επιπλέον μεταφορικά, οι παραγωγικοί φορείς, αλλά και οι επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισαν ομόφωνα στη σύσκεψή τους, να προχωρήσουν άμεσα στην κατάθεση αγωγής κατά των συνδικαλιστικών φορέων του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης προκειμένου να προκηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που ξεκίνησαν από τον περασμένο μήνα.

Στο μεταξύ, στο προαναφερόμενο ποσό δεν υπολογίζονται οι ζημιές από προϊόντα εξαγωγής που δεν παραδόθηκαν στην ώρα τους, ούτε από άλλα που αλλοιώθηκαν, ενώ κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος από πελάτες που χάνονται, αφού δεν υπάρχει επάρκεια πρώτων υλών για να προχωρήσει η παραγωγή.

Στη σημερινή (Πέμπτη) σύσκεψή τους, που έγινε με πρωτοβουλία του Βιοτεχνικού και Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, οι παραγωγικοί φορείς και οι επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισαν να ζητήσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin