Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Παράδοση της Σάβτσενκο στην Ουκρανία και των Γιεροφέγιεφ και Αλεξαντρόφ στη Ρωσία

Η παράδοση της Σάβτσενκο στην Ουκρανία και των Γιεροφέγιεφ και Αλεξαντρόφ στη Ρωσία, έγινε, ωστόσο, δεν πρόκειται για ανταλλαγή, δήλωσε η πρόεδρος του Συμβουλίου Ομοσπονδίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βαλεντίνα Ματβιένκο.

«Η παράδοση της Ναντέζντα Σάβτσενκο στην Ουκρανία και των ρώσων Γιεροφέγιεφ και Αλεξαντρόφ στην Ρωσία, έγινε. Αυτό συνέβη με γνώμονα την Ευρωπαϊκή χάρτα παράδοσης καταδικασθέντων ατόμων, που έχει επικυρώσει η Ουκρανία και η Ρωσία», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Δεν πρόκειται για ανταλλαγή» είπε η Ματβιένκο.

Νωρίτερά είχε μεταδοθεί ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σχετικό διάταγμα απονομής χάριτος στην Νατνέζντα Σάβτσενκο, μετά από αίτημα για την απονομή χάριτος που είχαν υποβάλλει στον ρώσο πρόεδρο οι συγγενείς των δημοσιογράφων της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης που είχαν σκοτωθεί στο Ντονμπάς.

«Ευελπιστώ ότι παρόμοιες αποφάσεις που υπαγορεύονται από τον ανθρωπισμό θα βοηθήσουν στο να μειωθεί η αντιπαράθεση στο Ντονμπάς», δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος....
  http://greece-russia2016.gr
25/5/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin