Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

Τουρκικά αεροσκάφη και αεροσκάφη του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έπληξαν θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία

Αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσαν η τουρκική Πολεμική Αεροπορία [?] και αεροσκάφη του υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών συνασπισμού σε αντίποινα για την πιο πρόσφατη επίθεση που σημειώθηκε σε μια τουρκική επαρχία στη μεθόριο με τη Συρία, είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 104 μαχητές [τρομοκράτες] της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανέφεραν σήμερα τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα στρατιωτικές πηγές.

Η φιλοκυβερνητική Sabah Daily news ανέφερε πως πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν την Παρασκευή (χθες) όταν ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από περιοχή που ελέγχει το ΙΚ στη βόρεια Συρία έπληξαν την τουρκική μεθοριακή επαρχία Κιλίς.

Η Κιλίς έχει πληγεί από ρουκέτες που εκτοξεύονται από περιοχές που ελέγχει το ΙΚ περισσότερες από 70 φορές από τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 21 άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά [και σύριοι πρόσφυγες].

Μαχητές του ΙΚ κατέλαβαν περισσότερο έδαφος κοντά στα σύνορα με την Τουρκία από σύρους αντάρτες χθες, αυξάνοντας τους φόβους για ένα νέο κύμα φυγής αμάχων από τη σύγκρουση.
 [imerisia.gr]
28/5/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin