Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

Tην Κυριακή θα επαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο Βρυξελλών

Την Κυριακή θα επαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, μετά την συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στα συνδικάτα των αστυνομικών και την κυβέρνηση.

Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα και τις καταστροφές που προκλήθηκαν λειτούργησε προσωρινή ζώνη ελέγχου. Οι αστυνομικοί του αεροδρομίου όμως, απείλησαν με απεργία, τονίζοντας ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην ασφάλεια.

«Θέλουμε ανιχνευτές μετάλλων, οπότε εάν κάποιος φέρει μαζί του επικίνδυνα αντικείμενα αυτό να γίνεται αντιληπτό πριν φτάσει στο τέρμιναλ. Τώρα αυτό το άτομο θα υποβληθεί σε έλεγχο πριν επιβιβαστεί και αφού θα έχει διασχίσει όλο το αεροδρόμιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ACV union, Χιούγκο Κλοτέν.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Βελγίου, η Brussels Airlines, υπολογίζει ότι οι απώλειες από την ημέρα που σταμάτησαν οι πτήσεις, αγγίζουν τα 5 εκ. την ημέρα, ενώ η ένωση ξενοδόχων έχει καταγράψει μειώσεις της τάξεως του 50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin