Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

Aγώνας δρόμου για το κλείσιμο της συμφωνίας με το κουαρτέτο

Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου για το κλείσιμο της τρέχουσας αξιολόγησης και της συμφωνίας επί των έξτρα μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ που έχουν ζητήσει ως εγγύηση οι δανειστές.

Όλες οι «καυτές» εκκρεμότητες θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί έως τα ξημερώματα της Μ.Τετάρτης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έκτακτο Eurogroup της Μ.Πέμπτης.

O μαραθώνιος των διαβουλεύσεων που βρισκόταν βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην κυβέρνηση και το κουαρτέτο από τις 13.00 της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Χίλτον τελείωσε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ.

Παρών είναι από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ένω το απόγευμα στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα των κόκκινων δανείων με την παρουσία του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με Το Βήμα, στο ξενοδοχείο για συνάντηση με το κουαρτέτο βρέθηκε και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης είναι η μορφή που θα λάβει το έξτρα πακέτο μέτρων 3,6 δισ. ευρώ.

Η πρώτη συνάντηση ήταν αναγνωριστική όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, «ακουσε ο ένας τον άλλον» λένε χαρακτηριστικά. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται σήμερα, Μ.Τρίτη.
  in.gr
26/4/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin