Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2016

«Πυρά» από ΝΔ εναντίον Μάρδα: Για γέλια και για κλάματα

Ευτράπελες, ανήθικες και αποδείξεις πανικού της κυβέρνησης χαρακτηρίζει η ΝΔ τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα για επενδυτές-πρόσφυγες.

Πρόκειται για δηλώσεις που είναι «για γέλια και για κλάματα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνει ότι «έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της Κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν».

«Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Οι απίθανες δηλώσεις του κ. Μάρδα είναι για γέλια και για κλάματα. Έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της Κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν.

Οι δηλώσεις περί επενδυτών προσφύγων – μεταναστών έχουν  τρείς πτυχές:

Η μια είναι η ευτράπελη.

Η δεύτερη  δείχνει ότι η Κυβέρνηση που έχει οδηγήσει την Ελληνική οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα, βρίσκεται σε πανικό. Την ώρα που με τις πράξεις της διώχνει σοβαρούς επενδυτές, αναζητά την ‘’ανάπτυξη’’ σε επενδυτές πρόσφυγες και μετανάστες.

Και η τρίτη φανερώνει το απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της Κυβέρνησης της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ που διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης.

Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin