Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016

Επίθεση Βούλτεψη στην κυβέρνηση: Στην Ειδομένη «πνίγεται» και το όνομα «Μακεδονία»

«Οι αποκριές πέρασαν, αλλά η κυβέρνηση δεν εννοεί να απαλλαγεί από τη μάσκα της υποκρισίας», αναφέρει σε δήλωσή της η Σοφία Βούλτεψη.

Η βουλευτής και πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κατασκευάζει συνεχώς "βολικούς εχθρούς" και αγνοεί συστηματικά την σκληρή πραγματικότητα που η ίδια έχει διαμορφώσει.

«Στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ δεν πνίγονται μόνο άνθρωποι, αλλά και το όνομα της Μακεδονίας: Από την έναρξη της τραγωδίας στην Ειδομένη και ειδικά από χθες, με αφορμή τα δραματικά γεγονότα, όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ανά πεντάλεπτο την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία", τόνισε η Σοφία Βούλτεψη και επιτέθηκε σε κυβερνητικά στελέχη για τα οποία είπε, πως έπρεπε ήδη να έχουν παρέμβει.

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος (που επιδίδεται σε συνεχείς επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης), η γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (που περί άλλα τυρβάζει, υπογράφοντας συμφωνίες στην Τουρκία), ο αρμόδιος υπουργός Επικράτειας, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας (που... πρωτεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) όφειλαν να είχαν ήδη παρέμβει, απαιτώντας η γειτονική χώρα να αναφέρεται με το αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ όνομά της», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ καταγγέλλοντας παράλληλα ότι «απούσης οποιασδήποτε αντίδρασης, τα Σκόπια έφθασαν στο σημείο να συλλάβουν φωτορεπόρτερς και να επιβάλουν πρόστιμα για παράνομη είσοδο στη χώρα!»

Επίσης, η πρώην υπουργός διερωτήθηκε πού έχουν κρυφτεί όλοι εκείνοι οι "τουρκοφάγοι" και οι "μακεδονομάχοι" του πρόσφατου παρελθόντος που εξέδιδαν λάβρες ανακοινώσεις με την παραμικρή αφορμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin