Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2016

Διαβεβαιώσεις για συνέχιση των επενδύσεων στον Πρίνο από την Energean Oil

Διαβεβαιώσεις για συνέχιση του επενδυτικού προγράμματος για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στην περιοχή του Πρίνου, παρά την πτώση των τιμών του πετρελαίου, παρέσχε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean Oil & Gas Μαθιός Ρήγας, μιλώντας στο Athens Energy Forum 2016.

«Η Energean Oil & Gas, παρά τη μεγάλη πτώση των τιμών του πετρελαίου, η οποία έχει αγγίξει ακόμη και το 75% μέσα σε ενάμιση χρόνο, συνεχίζει να επενδύει στον Πρίνο, έχοντας δημιουργήσει περίπου 150 θέσεις εργασίας και έχοντας πολλαπλασιάσει τα βεβαιωμένα αποθέματα πετρελαίου της χώρας από 2 εκατ. βαρέλια σε 30 εκατ. βαρέλια μέσα σε μια επταετία.»

Η ύπαρξη ακριβώς αυτών των βεβαιωμένων αποθεμάτων, αλλά και το ιδιαίτερα χαμηλό break even - ακόμη και κάτω από τα 25 δολάρια, εφόσον επιτευχθεί ο στόχος για αύξηση της παραγωγής στα 5.000 βαρέλια ημερησίως - που χαρακτηρίζει τη λειτουργία του Πρίνου, αποτελεί το βασικό κίνητρο για τη συνέχιση των επενδύσεων που πραγματοποιούνται εδώ και δύο χρόνια με επίκεντρο τις 15 γεωτρήσεις που έχει ξεκινήσει το γεωτρύπανο Energean Force στον Κόλπο της Καβάλας» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Ρήγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin