Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016

Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών: Σε Απεργία Διαρκείας Από τις 4 Φεβρουαρίου

παράνομες μεταφορές και τις τριγωνικές άδειες τρίτων χωρών.
Σε απεργία διαρκείας κατέρχονται οι αυτοκινητιστές, από τις 4 Φεβρουαρίου, οπότε πραγματοποιείται η πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα στη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών (ΟΦΑΕ), στη Θεσσαλονίκη, όπου διατρανώθηκε η αντίθεση των εκπροσώπων του κλάδου στις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, αλλά και στις παράνομες μεταφορές και τις τριγωνικές άδειες τρίτων χωρών.

"Είναι προφανές πως η κυβέρνηση, φτιάχνοντας σχέδια επί χάρτου που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη σημερινή οικονομική πραγματικότητα, επιβάλλει ασφαλιστικές εισφορές που ξεπερνούν το 38% του ετήσιου εισοδήματός μας.

Αν υπολογίσει κάποιος και το φόρο με συντελεστή 29% και 33%, καθώς και την προκαταβολή φόρου επομένου έτους 100% και το τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ, η Πολιτεία επιχειρεί να μας υποχρεώσει να επιβιώσουμε με ένα ποσοστό που είναι λιγότερο και από το 10% του εισοδήματος που παράγουμε με σκληρή καθημερινή εργασία", επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin