Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2016

Οι αγρότες απειλούν με κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα

Περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι αγρότες στη γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα Τέμπη και στην οποία συμμετείχαν αντιπροσωπείες μπλόκων από όλη την Ελλάδα.

Οι αγρότες ζητούν τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή, η οποία θα εξετάσει, παρουσία αγροτών και κτηνοτρόφων, τα αιτήματα τους. Υπογραμμίζουν δε ότι από την απόφαση που θα προκύψει θα καθοριστεί και η στάση τους, ενώ προειδοποιούν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα.


  • Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν την 6ωρη διακοπή της κυκλοφορίας για αύριο Κυριακή σε όλα τα αντίστοιχα σημεία, ενώ ειδικά για το μπλόκο στα Τέμπη ο αποκλεισμός έχει προγραμματισθεί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.


Από Δευτέρα θα συνεδριάσουν αυτόνομα ώστε σε κάθε μπλόκο να αποφασισθούν οι επόμενες κινητοποιήσεις. Άπαντες ωστόσο απειλούν με black out στις εθνικές οδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin