Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

Πανελλαδική αποχή διαρκείας για το ασφαλιστικό προτείνουν οι δικηγόροι της Αθήνας

Οι δικηγόροι της Αθήνας που θα συμμετέχουν στην τριήμερη  αποχή που ξεκινάει αύριο και λήγει την ερχόμενη Παρασκευή, αποφάσισαν σήμερα  να προτείνουν στην Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας να μετατραπεί η αποχή (μετά τη λήξη της) σε κινητοποίησης αόριστης διάρκειας και πανελλαδικής εμβέλειας.

Παράλληλα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στο πανδικηγορικό-πανεπιστημονικό συλλαλητήριο της ερχόμενης Πέμπτης (12 το μεσημέρι), με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60) και στην εν συνεχεία πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, όπου θα επιδοθεί σχετικό ψήφισμα.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  κατά την σημερινή συνεδρίασή του   συζήτησε διεξοδικά τους τρόπους αντίδρασης του δικηγορικού σώματος απέναντι στο κυβερνητικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο.  

Το Δ.Σ. του ΔΣΑ εκφράζοντας «την ομόθυμη, απόλυτη και κατηγορηματική απόρριψη του κυβερνητικού αυτού σχεδίου εκ μέρους του συνόλου του δικηγορικού σώματος», αποφάσισε να συμμετάσχει στη τριήμερη αποχή που εξήγγειλε η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων του κράτους από αύριο έως και την ερχόμενη Πέμπτη, ημέρα που συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin