Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Πρόεδρος ΚΡΕΤΥΚ: Εμείς καθυστερούμε...οι άλλοι προχωρουν. Έργα βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο στην Ανατολική Αφρική όσο και στην Αμερική.

Τη θέση ότι θα πρέπει να εφαρμόσουμε το επιτυχημένο μοντέλο διαχείρισης υδρογονανθράκων, όπως το νορβηγικό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ, Χαράλαμπος Έλληνας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει στην αλλαγή της δομής της ΚΡΕΤΥΚ, σε τρεις εβδομάδες.

Μιλώντας στην πρώτη εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΌ, ο κύριος Έλληνας  ανέφερε ότι αρχίζει ένα διήμερο έντονων επαφών με την NOBLE, επισημαίνοντας ότι αν όλα πάνε καλά, τέλος του χρόνου θα πέσουν οι υπογραφές για τον τερματικό στο Βασιλικό.Εμείς καθυστερούμε...οι άλλοι προχωρουν

Ο κύριος Έλληνας εξέφρασε το φόβο ότι μέχρι να είμαστε σε θέση να εξαγάγουμε υγροποιημένο φυσικό αέριο , το 2020, θα υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, αφού όπως σημείωσε, πολλά νέα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο στην  Ανατολική Αφρική όσο και στην Αμερική.

Όσο καθυστερούμε είπε,  τόσο πιο δύσκολο γίνεται για εμάς.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/58856#sthash.EHnMxFLF.dpuf

5/8/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

--------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin