Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

Διαδικτυακό Παρατηρητήριο Τιμών για την αλιεία και την ιχθυοκαλλιέργεια

Η 21η έκθεση για την ευρωπαϊκή αγορά βρώσιμου ψαριού είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 25.600 αγοραστών, προμηθευτών και γενικά επαγγελματιών από 140 χώρες του πλανήτη.
Μέσω του δικτυακού τόπου http://ec.europa.eu/fisheries/market-observatory, λιανέμποροι, χονδρέμποροι, καταναλωτές θα μπορούν να ενημερώνονται για τις τιμές σε διάφορες χώρες επιλογής π.χ. Γαλλία, Ισπανία, θα υπάρχουν εντός οι κυριότεροι προμηθευτές, που δίνουν ψάρι στην ΕΕ, οι κυριότεροι εξαγωγείς κ.ά.


Πολύγλωσσο στη δομή, το Παρατηρητήριο, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να διευκολύνει το διαρθρωτικό σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων των επιχειρήσεων καθώς και το διαρθρωτικό σχεδιασμό.

Κύριο εργαλείο για τους επαγγελματίες, στόχος είναι τροφοδοτείται καθημερινά σε τοπικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο από τις εξαγωγές μέχρι τις καταναλωτικές τάσεις. Ετσι, ο αναγνώστης θα μπορεί να μάθει εύκολα και γρήγορα, όπως λένε, τι αλιεύεται, τι εκτρέφεται, τι εισάγεται και τι καταναλώνεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
 
Α.ΣΤ. 
.enet.gr
24/4/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin