Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2013

Η Ρωσία και η Κύπρος προς το παρόν δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για το δάνειο......

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ρωσίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν κατέληξαν σε οριστική απόφαση για το πρόβλημα του χρέους του νησιώτικου κράτους και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν σε άλλο μέρος, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής, που ηγείται της αντιπροσωπείας της χώρας του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας την Τρίτη απέρριψε το νομοσχέδιο για το αναγκαστικό κούρεμα ενός μέρους των τραπεζικών καταθέσεων με τη μορφή «φόρου».

Οι Αρχές της Κύπρου την Τετάρτη διεξάγουν συνομιλίες με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας, προσπαθώντας να σώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία.

.greek.ruvr.ru
20/3/13

--
-
  • Russia, Cyprus fail to agree on bailout....

Russian and Cypriot finance chiefs have failed to reach a common ground on the island nation’s bailout at their Moscow meeting, saying the loan talks will continue elsewhere.

Cypriot finance minister Michael Sarris, who led the country’s delegation, said the 1.5-hour negotiations were “fruitful and constructive.”

According to media reports, the Cypriot asked for another loan several billion euros worth in addition to extending the 2.5-billion credit.

In return, Cyprus offered Russia a fair share in its bank and energy assets.
-------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin